SPARKZ
Tonen per: Sorteren op:

SPARKZ

Gazella 73-01200-08-011
SPARKZ
Gazella 73-01200-08-011
€ 29,95 € 7,49
De vonken van Sparkz

Het Deense merk Sparkz werd in 1996 gelanceerd. Een mooie aanvulling op alle andere Scandinavische merken die we verkopen bij Lake Side. De naam Sparkz is afgeleid van het Engelse woord ‘Sparks’ en betekent ‘vonken’. En de vonken springen dan ook weer letterlijk af van elke collectie. Of hoe Sparkz het zelf omschrijft: ‘You can’t start a fire without Sparkz’. In 2001 opende Sparkz haar eerste winkel. Vandaag de dag heeft Sparkz maar liefst 30 eigen winkels in o.a. Denemarken, Noorwegen en IJsland. In Nederland heeft Sparkz (nog) geen eigen winkels.

Vrouwelijk en elegant


Stoer en vrouwelijk. Trendy en jong. Draagbaar en edgy. Zomaar een paar steekwoorden die de collecties van Sparkz het best omschrijven. Betaalbare items, allemaal volgens de laatste trends.
Het merk heeft er de afgelopen jaren veel fans bij gekregen. Waarom? Sparkz ademt vrouwelijkheid. Alle items leggen de nadruk op je vrouwelijke rondingen en zijn uitermate geschikt om te dragen op stapavonden en feestelijke momenten. De luxe uitstraling van de items van Sparkz sluit perfect aan bij vele gelegenheden. Kies jouw outfit en de fashion-vonken zullen van je afspringen met dit geweldige merk!
#LAKESIDEFASHION
NIEUWSBRIEF
Divide