Onze Vriendenkaart

Wil jij net als andere Vrienden ook op de hoogte blijven van exclusieve acties, aantrekkelijke voordelen en de laatste trends? Dat kan! Met onze Vriendenkaart spaar je voor waardebonnen, weet jij als eerste wanneer de nieuwste collectie binnen is en wanneer de SALE is begonnen. Klein detail, de Vriendenkaart kost helemaal niets. Ja, je leest het goed: een Vriendenkaart is GRATIS

Hoe word ik Vriend van Lake Side?
Zowel in de winkel als online kun je Vriend worden van Lake Side. Vraag bij je eerstvolgende aankoop in de winkel een Vriendenkaart aan en ontvang hem direct! Op www.lakeside.nl kun je zelf een Vriendenaccount aanmaken. Je krijgt dan geen fysieke kaart, maar dat is niet erg! Bij aankopen in de winkel kun je, in plaats van je Vriendenkaart te laten zien, je postcode doorgeven. De punten die je spaart worden op dezelfde manier verwerkt in je account. 

Als nieuwe Vriend van Lake Side hebben wij een leuke verrassing voor jou! Nadat je je hebt geregistreerd ontvang je gelijk jouw persoonlijke welkomstcadeau: een giftvoucher waarmee je
€ 5 korting krijgt op je volgende aankoop! *
* Let op: Deze giftvoucher wordt alleen verstrekt aan Vrienden die zich laten registreren in de winkel, dit geldt dus niet voor online aanmeldingen.

Hoe spaar ik punten?
Met de Vriendenkaart krijg je punten over alle aankopen, óók bij SALE-artikelen en speciale aanbiedingen. Voor elke € 1,00 die je besteedt, zowel in onze winkels als in onze webshop, krijg je één punt. Bij aankopen in de winkel hoef je alleen maar je Vriendenkaart te laten zien (of je postcode door te geven) bij de kassa als je gaat afrekenen. Bij bestellingen in de webshop kun je inloggen met je account. De punten worden dan automatisch bijgeschreven. Best simpel toch?

Hoe verzilver ik mijn gespaarde punten?
Zodra je 250 punten gespaard hebt, ontvang je van ons een Vriendencheque. Deze Vriendencheque geeft je korting op je eerstvolgende aankoop. Je krijgt de cheque thuisgestuurd via de post. Liever je punten online verzilveren? Dat kan natuurlijk ook! Geef tijdens het afrekenen aan dat je je punten wil verzilveren. De korting wordt direct verrekend met je aankoopbedrag. Zeg nou eerlijk, shoppen met korting is een stuk leuker toch? 

Word jij onze Beste Vriend?
Shop je vaak bij ons? Dan is de kans groot dat jij binnenkort `Beste Vriend’ van Lake Side wordt. Koop je binnen 12 maanden voor meer dan € 200 bij Lake Side, promoveren we je automatisch tot Beste Vriend. Vanaf dan wordt het sparen van punten nóg leuker! Waarom? Je spaart veel sneller punten: bij elke € 1,00 krijg je dan maar liefst 2,5 punt! Nog meer korting dus, wie wordt daar niet blij van?

Daarnaast zijn er nog andere Beste Vriend-voordelen:

* Je betaalt geen verzendkosten als je bestelt in onze webshop.
* Je mag jouw aankopen ruilen binnen 30 dagen in plaats van de gebruikelijke 14 dagen.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Is er iets niet duidelijk over de Vriendenkaart? Of heb je nog andere vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij leggen het graag aan je uit. Ons Service Center is telefonisch bereikbaar op: 088-8850104. Stuur je liever een mail? Je kunt deze sturen naar webshop@lakeside.nl
#LAKESIDEFASHION
NIEUWSBRIEF
Divide