Onze looks

Black & blue
Black & blue
Wie zegt dat je zwart en blauw niet goed kunt combineren? Deze zwarte jeans van Petrol past perfect bij het overhemd met print van Twinlife. En draag er een fijn vest overheen voor de koude dagen.
Check blouse
Check blouse
Wij zijn dol op geruite blouses, deze gaan namelijk perfect samen met denim en zijn geschikt voor ieder seizoen. In deze koude dagen kun je hem goed dragen met een leuk spijkerjack van LEE.
Denim & hoodies
Denim & hoodies
Spijkerjasjes, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Om in de winter toch warm te blijven kun je ze heel leuk combineren met een warme hoodie.
Little black dress
Little black dress
Deze zwarte jurk van Jeanius is geschikt voor iedere gelegenheid. Perfect voor feestjes of diner, maar ook goed te dragen naar kantoor.
Snuggle up!
Snuggle up!
Niks zo fijn met deze koude dagen als een lekker groot vest. En dit vest van Ichi is hier meer dan geschikt voor! Combineer het vest met een leuke rok en een hak om het vrouwelijk en feestelijk te maken.
Stripe tee & black denim
Stripe tee & black denim
De dagen worden korter en de temperaturen dalen, dat wil niet zeggen dat je heen t-shirts meer kunt dragen. Een T-shirt kan perfect gedragen worden onder een open hemd of een vest.
Velvet baby
Velvet baby
Velvet is de trend van dit moment en mag niet ontbreken in je garderobe. Deze velvet blouse van Jeanius is perfect voor iedere gelegenheid.
#LAKESIDEFASHION
NIEUWSBRIEF
Divide