Bezorgen en afhalen

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bestelling geleverd kunt krijgen:

֎ Op jouw thuisadres (of alternatief adres)
֎ Bij een Lake Side winkel naar keuze.

Levering op je thuisadres?
Als je je bestelling thuis wilt ontvangen komt PostNL de bestelling bij je afleveren. PostNL levert op alle dagen met uitzondering van zondag en maandag. Je ontvangt altijd een e-mail zodra wij jouw bestelling verwerkt hebben. Je weet dan precies wanneer je jouw nieuwe outfit in huis hebt!

Levering bij een Lake Side winkel?
Wij bieden je de mogelijkheid om je pakket af te halen in één van onze 32 winkels. Print jouw orderbevestiging uit en haal hiermee je bestelling op in de door jouw aangegeven winkel. Je kunt het artikel meteen passen in de winkel als je dat wilt. Onze deskundige verko(o)p(st)ers staan voor je klaar om je te helpen.

Mijn bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd, hoe kan dit?
We doen er altijd alles aan om jouw bestelde artikelen te leveren. Het kan voorkomen dat een artikel of bestelling om verschillende redenen toch wordt geannuleerd :( Uiteraard hoef je voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer je vooruit hebt betaald, storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op je bankrekening of creditcard. Hierover word je altijd per e-mail op de hoogte gesteld.

Mijn bestelling is niet compleet. Hoe kan dit?
Is niet alles geleverd wat je hebt besteld? Dat kan kloppen. Het is mogelijk dat je bestelling in meerdere pakketten is verpakt. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld dat een artikel op het moment van bestellen niet op voorraad is. Dan zullen we het artikel zo snel mogelijk nazenden. Geen zorgen, je zult alles zo spoedig mogelijk ontvangen.

#LAKESIDEFASHION
NIEUWSBRIEF
Divide