Betalen

Welke betaalwijze kan ik kiezen?
De artikelen die je koopt op onze webshop kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt kiezen uit iDEAL, VISA, MasterCard, Afterpay, Fashioncheque of Mister Cash.

iDEAL
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDEAL betalen.

Creditcard
Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.

Afterpay
Wil je artikelen bestellen op onze webshop, maar niet gelijk betalen? Met Afterpay kan je jouw bestelling achteraf betalen. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond ontvang je van Afterpay een e-mail met de digitale factuur. Deze factuur moet je binnen 14 dagen betalen aan Afterpay. Je kunt bij ons betalen met Afterpay tot een aankoopbedrag van € 400. Afterpay voert een gegevenscontrole uit om te bepalen of jij wel echt degene bent die gaat afrekenen. De gegevens die je achterlaat bij Afterpay worden niet zomaar met anderen partijen gedeeld. Meer weten over de werkwijze van Afterpay? Klik dan hier.

FashionCheque
Je kunt je bestelling volledig betalen met FashionCheque, maar het is ook mogelijk om een deel van je bestelling te betalen met FashionCheque en een deel met iDEAL, dit wijst zich vanzelf. LET OP: Je kunt per bestelling meerdere FashionCheques gebruiken.

Mister Cash
Bij onze webshop is het mogelijk om betalingen te doen met Mistercash. Het enige wat je nodig hebt om te betalen is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Het betaalsysteem brengt je automatisch naar het betaalscherm van jouw eigen bank waar je de betaling kan voltooien.

Lake Side Giftcard
Het is op dit moment nog niet mogelijk om online je Lake Side Giftcard te verzilveren. De Giftcard kan natuurlijk wél in al onze winkels worden besteed.

Kan ik mijn Vriendencheque online verzilveren?
Ja, dit kan! Log in op je persoonlijke account. Tijdens het afrekenen van je artikelen kan je aangeven of je je punten wilt verzilveren. Het enige wat je dan hoeft te doen is het vinkje aanklikken. De korting wordt zo verrekend met je aankoopbedrag.

#LAKESIDEFASHION
NIEUWSBRIEF
Divide