Ruilen & Retourneren


Bij Lake Side geldt: niet goed, geld terug! 

Binnen 14 dagen kun je jouw kleding terug brengen. Je kunt er voor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen naar een van de Lake Side stores. De enige voorwaarde die wij stellen aan de kleding is dat alle artikelen ongebruikt en in originele staat zijn. Natuurlijk mag je de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Vergeet niet de retourbon die je bij je bestelling hebt gekregen in te vullen. Dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van je retourzending. Retourneren via een Lake Side store is gratis. Zowel bij retour via de post als via een Lake Side store storten we binnen 30 dagen je geld terug. De retourkosten trekken we van het terug te betalen bedrag af. Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat je terugkrijgt. 


Retour via de post 

Als je ervoor kiest om je bestelling terug te sturen via de post kun je dit doen via de retoursticker. Vul de retourbon zo volledig mogelijk in. Verpak de kleding samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor. Als je je artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag binnen 30 dagen uitbetaald. Van dit bedrag zullen wij € 5,- voor de retourzending inhouden (ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket). 


Retour naar een Lake Side store

Je kunt jouw bestelling kosteloos naar één van de Lake Side stores in Nederland brengen. Neem de artikelen en de retourbon ingevuld mee samen met de factuur uit je mailbox, en alles wordt voor je geregeld! Het kan ongeveer 10 werkdagen duren voordat wij je retour hebben ontvangen en verwerkt. Onze winkels worden 2x per week bevoorraad en nemen je retourzending mee met een van onze interne vrachtroutes. Je retourzending wordt bij aankomst zo snel mogelijk verwerkt. Met meer dan 30 vestigingen in Nederland is er altijd een Lake Side store bij jou in de buurt! Kijk hier voor de adressen. Let op: Er worden géén kosten in de winkel terugbetaald, de terugbetaling ontvang je op je bankrekening.


#LAKESIDEFASHION
NIEUWSBRIEF
Divide