Lake Side Gift Card

Shoppen in style?
Dat doe je met je gratis VIP-Card! Feel like a VIP. Met je Lake Side VIP-Card ben je een echte VIP in al onze denim- fashionstores en webshop. Of je nu op zoek bent naar de perfecte jeans of iets om ermee te combineren: samen vinden we zeker jouw stijl. Natuurlijk houden we je op de hoogte van onze exclusieve acties, ontvang je de laatste nieuwtjes en krijg je allerlei aantrekkelijke voordelen.

Happy birthday!
Wij zijn blij met jou als vaste klant. En dat willen we je graag laten merken als je jarig bent bijvoorbeeld. Dan verrassen wij je met een cadeautje op je verjaardag! Dit laten wij je weten per e-mail.

Spaar voor VIP-cheques
Met de Lake Side VIP-Card krijg je punten over al je aankopen, ook op sale-artikelen en speciale aanbiedingen. Per euro die je uitgeeft ontvang je 1 punt. Geef je bijvoorbeeld €10,- uit, dan ontvang je dus 10 punten. En dat levert al gauw een leuk bedrag op!

Shop met korting
Elke punt is €0,02 waard. Zodra je 250 punten gespaard hebt, ontvang je van ons een VIP-cheque. Deze cheque geeft je korting op je eerstvolgende aankoop. Kijk, zo wordt shoppen nog veel leuker!

Word jij onze Very VIP?
Kom je vaak bij Lake Side, dan is de kans groot dat jij binnenkort Very VIP wordt!
Wanneer je in 12 maanden voor meer dan €200 bij Lake Side shopt, promoveren we je automatisch tot Very VIP. En dan wordt het allemaal nog leuker! Zo spaar je veel sneller punten: per €1 krijg je dan maar liefst 2.5 punten! En dan zijn er nog al die andere Very VIP-voordelen:

  • We love denim! Jouw gekochte jeans wordt door ons gratis op authentieke wijze korter gemaakt
  • Je betaalt geen verzendkosten als je bestelt in de webshop
  • Je krijgt een persoonlijk stylingadvies van een ervaren stylist op afspraak
  • Je mag ruilen binnen 4 weken in plaats van 2 weken
  • Je ontvangt een uitnodiging voor speciale VIP-dagen
  • En we hebben nog veel meer verrassingen voor je!

In de winkel en online - Om te profiteren van alle voordelen hoef je alleen maar je kaart te laten zien bij de kassa. Ook online op lakeside.nl kun je profiteren van de voordelen van jouw VIP-Card. Simpel toch?

Vragen?
Heb je nog vragen over de Lake Side VIP-Card, bel ons dan even: 073 5187490.